Изработка на сайт от T&B Technology

Нашият екип от висококвалифицирани програмисти, с богат опит в сферата, ще се погрижи да превърне Вашите идеи в реалност. Разработваме всичко –  от лични сайтове, блогове и корпоративни сайтове до електронни магазини и специално разработен за Вас Уеб софтуер.

Няма нужда да разбирате от дизайн или програмиране или да се притеснявате за разпространението на Вашата платформа, оставете това на нас. Ние изработваме Вашия уебсайт, Вие се концентрирате върху бизнеса си.

// стъпки при реализация на сайт

Вашият сайт -
вашето лице пред света

Първата стъпка е да направим подробно проучване на пазарната ниша и конкуренцията. След задълбочен анализ  скицираме цялостната структура на уебсайта/електронния магазин, неговите страници, разположение на елементите и дизайн.

След като горе описаните процеси са завършени следва закупуването на подходящ хостинг план и избор на домейн. Ние ще Ви съдействаме при избора на хостинг компания като приложим нашата корпоративна отстъпка. 

След като всичко е готово започва реализацията на скиците. Създаваме уникален дизайн, подходящ както за компютри и лаптопи, така и за телефони, таблети и всякакъв вид устройства. Следва изграждането на страниците, поставянето на необходимите снимки и изпълнението на всички допълнителни изисквания. Полученият продукт се оптимизира откъм бързодействие и сигурност и се прави първоначална SEO оптимизация за да бъде видим в интернет пространството.

Последната стъпка е тестването на вече завършения и оптимизиран уебсайт/онлайн магазин. Нашият екип от професионалисти, чрез редица от тестове, се уверява, че продуктът функционира правилно и ако има грешки ги отстранява още в процеса на разработка, преди продуктът да бъде предаден на клиента.

Какво получавам при закупуване на услугата

Изработка на сайт от T&B Technology

При поръчката на всеки уебсайт или електронен магазин Вие също получавате:

01.
Избор на хостинг и домейн

Ще Ви съдействаме при избора на подходящ хостинг план и домейн като използваме нашата клиентска отстъпка.

02.
SEO Оптимизация

Всеки наш клиент получава безплатна първоначална SEO оптимизация, за да бъде видим и лесно откриваем в интернет пространството.

03.
Уебсайт Мониторинг

Грижим се уебсайта Ви да е винаги безупречен и да функционира правилно за вашите клиенти.

04.
Уебсайт Забързване

Голяма част от посетителите на Вашият уебсайт не биха го използвали отново, ако той не е достатъчно бърз и се бави при зареждането на страниците. Ние ще се погрижим за това и ще превърнем посетителите в потенциални клиенти.

05.
Ежедневен бекъп

Можете да бъдете спокойни, защото всеки ден правим автоматично резервно копие на цялата информация във вашия уебсайт/електронен магазин и при какъвто и да е възникнал проблем можем по всяко време да възстановим информацията до предходния ден.

06.
Ежемесечна справка

В края на всеки месец Ви изпращаме по имейл детайлна справка относно присъствието ви в интернет, като напр. показвания в Google, кликвания в Google, ключови думи по които вашият бизнес е открит в Google, брой посещения на сайта, най-посещавани страници, най-посещавани/поръчвани продукти (ако е електронен магазин), потоци на трафик, посетители по градове и много др, 

07.
Security+ пакет

Сигурността за нас е едно от най-важните неща и чрез интегрирания виртуален щит предпазваме Вашият уебсайт и информацията в него от най-разпространените типове атаки като DDos (Distributed Denial of Service) Attack, SQL Injection, XSS и др.

08.
Поддръжка

Винаги сме на разположение да ви помогнем при възникнал проблем или въпрос относно Вашият уебсайт.

09.
Възможност за надграждане

Системите, които използваме и изработваме са проектирани така че да бъдат лесно допълвани, без това пряко да влияе на работата на текущата версия. При желание за надграждане или по-сериозна промяна по сайта не се колебайте да се свържете с нас за безплатна консултация.

// Примерен проект

Изработка на Корпоративен сайт

За клиентите ни от АБ ГРУП, добре познати в сферата на строителството, изработихме семпъл и модерен корпоративен уебсайт, който да ги представлява в интернет пространството.

Възползваха се от следните наши услуги:

клиент
"АБ Груп" ООД
Линк към уебсайта

Сайтовете разработени от T&B Technology са:

01
Практични


Разположението на елементите в страниците и менютата е проектирано да бъде максимално интуитивно (User Friendly), като разбира се всичко изглежда перфектно на всякакви устройства.

02
Бързи


Бързината на зареждане на страниците играе изключително важна роля за посещаемостта и класирането на Вашият уебсайт в търсачките

03
Сигурни


Екипът ни се грижи за сигурността и личните данни на Вас и Вашите потребители

За безплатна консултация