Бърз уебсайт = повече клиенти

Всеки уебсайт се стреми да привлече повече посетители, а всеки посетител е потенциален клиент. Ако Вашият уебсайт зарежда бавно това оказва негативно влияние и губите клиенти. Вие бихте ли посетили отново уебсайт на който му отнема много време за да зареди дадена страница? 

Скоростта на зареждане играе ключова роля и при класирането в търсачките. Колкото и добре изграден и оптимизиран да е един уебсайт е задължително той да зарежда бързо, за да се бори за челните позиции в търсачките. Нашата услуга гарантира бързодействието на Вашият уебсайт, като по този начин привличате нови клиенти и спирате да губите вече съществуващите.

Реален пример за

Oптимизиран от нас уебсайт

Това са резултати от модула на Google за тест на скоростта – PageSpeed Insights преди сайтът да бъде оптимизиран.

Както се вижда на снимката Google дава за бързодействието на сайта 29 точки от 100 възможни, което не е никак задоволително.

След оптимизацията на сайта, извършена от наша страна, Google оценява цялостната работа и бързодействие на сайта  като 99/100.

Сайтът вече зарежда супер бързо, класирането в търсачките е значително подобрено, а потребителите могат да се насладят на едно приятно, лишено от излишно чакане и забавяния, скролване из сайта.

Оптимизиране чрез най-съвременните и ефективни методи

01
CDN (Content Delivery Network)

02
Оптимизиране на снимки

03
Оптимизиране чрез .htaccess

Свържете се с нас за
безплатна консултация