Политика за поверителност

В T&B Technology ние се ангажираме да защитаваме Вашата поверителност и да гарантираме, че Вашата лична информация се обработва по безопасен и отговорен начин. Тази политика за поверителност очертава видовете лична информация, която събираме и как я използваме, споделяме и защитаваме.

Информация, която събираме

Когато посещавате нашия уебсайт или използвате нашите услуги, може да събираме лична информация, която ни предоставяте, като Вашето име, имейл адрес, телефонен номер или друга информация за контакт. Може също така да събираме информация за използването на нашия уебсайт или услуги от Ваша страна, включително Вашия IP адрес, тип браузър и операционна система.

Как използваме Вашата информация

Ние използваме Вашата лична информация, за да предоставяме и подобряваме нашите услуги, да отговаряме на Вашите запитвания и искания и да комуникираме с Вас относно нашите продукти и услуги. Може също така да използваме Вашата информация, за да Ви изпратим маркетингови материали или друга информация, която смятаме, че може да представлява интерес за Вас. Ако не желаете да получавате маркетингови съобщения от нас, можете да се откажете, като следвате инструкциите в съобщението.

Споделяне и разкриване на информация

Възможно е да споделяме Вашата лична информация с нашите доставчици на услуги трети страни, като процесори за обработка на плащания или доставчици на анализи, които ни помагат да предоставяме и подобряваме нашите услуги. Може също така да споделим Вашата информация в отговор на правно искане или за да спазим приложимите закони и разпоредби.

Сигурност на данните

Ние предприемаме разумни мерки, за да защитим Вашата лична информация от неоторизиран достъп, използване или разкриване. Използваме стандартни за индустрията технологии и процедури за сигурност, за да защитим Вашата информация, включително SSL криптиране за прехвърляне и съхранение на данни.

Промени в тази Политика за поверителност

Ние си запазваме правото да актуализираме или променяме тази политика за поверителност по всяко време. Ще ви уведомим за всякакви промени, като публикуваме актуализираната политика на нашия уебсайт. Ако продължите да използвате нашия уебсайт или услуги след публикуването на каквито и да е промени в тази политика, ще приемете тези промени.

Свържете се с нас

Ако имате някакви въпроси или притеснения относно тази политика за поверителност, моля, свържете се с нас на [email protected]