Някои от въпросите, които зададохме на FLX

Какво е името на Вашата компания и как бихте искали тя да се показва на лого? 

– FLX 

В коя индустрия сте?

 – Модна / Обувна индустрия –  Ние сме в модната индустрия, фокусирана върху производството на модерни спортни обувки. Ще започнем да предлагаме маратонки с различни шарки и дизайн, за да можем да привлечем вниманието на купувачите. След като придобием популярност се надяваме да предлагаме други продукти като семпли цветни обувки с лого.

Коя е вашата уникална точка на продажба в бранша? 

– Нашата философия е уникалната ни точка за продажба – достъпна цена, но високо качество. Основните компоненти на производството са полиестер, каучук, ева пяна, памук, синтетична кожа и естествена кожа. Бихме искали да измислим начин да рециклираме обувките си след употреба. 

Коя е вашата целева аудитория? 

– Ще се насочим най-вече към тези, които биха искали да имат чифт модерни, но достъпни маратонки. Нашата цел ще бъдат млади хора на възраст 10-25 години, но ако има интерес към дизайна, няма да имаме нищо против да продаваме нашите обувки и на възрастни. 

Каква е вашата ценова точка?

– Цената ни ще бъде от 40-70 € за колекция от семпли модели на обувки и 80-120 € за специални колекции. 

Имате ли някакви предпочитания към стила?

– Имаме млад, съобразен с разходите, така че сме склонни да мислим за по-ярък, младежки вид, който би бил подходящ за нас. Искаме стил, който лесно да се адаптира както към печата, така и към социалните медии. 

От какво друго ще имате нужда извън логото? 

– Бихме се радвали да видим как ще изглежда марката на действителната обувка, ще ни трябват шарки и форми.