категория
Дизайн

Описание

Malluable предлага лайф-коучинг на успешни предприемачи и собственици на бизнес. Името им идва от думата malleable (ковък), което означава колко лесно е да се огъне и промени формата на метал или предмет. Променят правописа, за да бъде уникална персонализирана дума MALLUABLE, за да се вземе предвид буквата U като ода на персонализирания коучинг, който предлагат.

Malluable се занимава предимно с изключително успешни предприемачи и собственици на бизнес, които се нуждаят от помощ за справяне със следващите стъпки в кариерата си. Те им помагат да стеснят фокуса си и да осъзнаят следващите си стъпки, така че да не се чувстват претоварени с големи житейски и бизнес решения.

Ние изработихме лого, следвайки описанието на клиента. Те имаха предпочитание да включат по някакъв начин злато в бранда, тъй като това се свързва с цялостната им концепция и идея. Контрастирахме го с наситен тъмнозелен цвят, за да му придадем професионален вид. Освен лого дизайн и система, създадохме визитни картички, бланки и етикет за картонена тръба.