категория
Дизайн
Клиент
Зтрейд ЕООД

Зтрейд Лого

T&B Technology изработи дизайн на лого за Зтрейд ЕООД. Първата стъпка беше да направим проучване и да се запознаем със спецификите в бранша. След това проучихме и конкуренцията в рамките на България. Обмислихме всички идеи, скицирахме и избрахме 3 Зтрейд лого концепции, които представихме на клиента. След одобряването на проекта преминахме към финалната изработка на новия фирмен знак.

Защо Зтрейд Монограма?

Монограмите се създават чрез припокриване или комбиниране на две или повече букви, за да образуват един символ. Комбинират се инициалите на дадено лице или фирма, като по този начин се превръщат в разпознаваеми емблеми. В този случай сме комбинирали Z + T (от Зтрейд). 

Нашият прочит на логото изобразява сглобяването и напасването на 2 части от машина. Логото символизира прецизността, постоянството и опитът, които фирмата предоставя. Триъгълникът, който вследствие се оформя символизира стабилност, сила, както и минало, настояще и бъдеще. За да разгледате част от проектите ни можете да посетите нашето Портфолио, както и нашата Фейсбук и Инстаграм страница.

// свържете се с нас

Нуждаете се от лого дизайн?

За повече информация и контакти можете да се свържете с нас по имейл, телефон или чрез контактната форма.

Имейл

[email protected]

Телефон

+359 877 630 000

Facebook

tnb.technology

Instagram

tnb.tech

    Получете безплатна консултация

    Задължителните полета са отбелязани с *