категория:
Дигитален маркетинг
клиент:

Дигитален маркетинг PL2BG

PL2BG – Доказан партньор за доставки без комисионни от Полша!

Клиентите ни от PL2BG се възползват от следните услуги:

Създаване на съдържание: Редовно публикуваме постове, снимки и видеа, които да информират, забавляват или вдъхновяват аудиторията.

Първоначална настройка: Преди да започнем създаването на рекламните кампании свързахме и настроихме Meta Pixel със сайта на клиента.

Рекламни кампании с цел харесвания на страницата: Създадохме атрактивно съдържание, което привлича вниманието на хората в целевата аудиторията и ги мотивира да харесат страницата на PL2BG. На този етап изградихме по-широка и активна общност от потенциални клиенти.

Рекламни кампании с цел трафик към сайта: Стратегически планирахме рекламните съобщения, а с помощта на привлекателни криейтиви и текстове насочихме потребителите към уебсайта на PL2BG. В резултат на това, успешно достигнахме до целевата аудитория, която е заинтересована от рекламираната услуга.

Рекламни кампании в Google: Проучихме ключовите думи, анализирахме конкуренцията, създадохме и оптимизирахме рекламните кампании в Google.

Резултати

Резултатите от нашите усилия са видими по увеличената активност на целевата аудитория на страницата, увеличения на трафик към уебсайта, броят обаждания от заинтересовани клиенти и значително повишеният процент на конверсии. 

Ако смятате, че можем да помогнем и на вас да развиете бизнеса си, кликнете върху бутона “Свържете се с нас за безплатна консултация”, разположен по-долу.

// Мнения

Какво казват нашите клиенти

Страхотен екип от мотивирани и отзивчиви млади хора. Винаги насреща при възникнал въпрос или проблем. Работят с безупречност и разбиране. Идейни, оригинални и изключително амбицирани.
Dimitar Georgiev
Dimitar Georgiev
15/12/2023
Доверих се екипа на T&B tehnolgy за изработката на нашият онлайн магазин. С тяхната креативност, професионалното и коректно отношение те реализираха проекта и надминаха моите очаквания. Силно ги препоръчвам!
Angelina Valeva
Angelina Valeva
14/12/2023
A creative team with very good service, professionalism and attention to detail all in one.
Цвета Ценова
Цвета Ценова
25/07/2023
За екипа на T&B tehnolgy искам да споделя,че са изключително млад,амбициозен и креативен екип.Профисионално отношение към най малкия детайл,което ги прави незаменими.Желая ви успех и нови професионални висоти!
Bogomil Enchev
Bogomil Enchev
12/07/2023
Доверих се за изработката на лого и рекламни материали за важен за мен бранд и не съжалявам. Дори нямаше нужда от последващи редакции, тъй като всичко, което исках, беше разбрано от първия път. Помогнаха ми да реализирам начина, по който исках да изглежда всичко. Много лесна, бърза и точна комуникация и изключителен професионализъм и креативност!
Maria Georgieva
Maria Georgieva
01/06/2023
Професионализъм и коректност - чудесни дизайни и безупречна работа! Силно препоръчвам!
Valentina Boyanova
Valentina Boyanova
11/10/2022
Страхотно отношение и професионализъм, работа на високо ниво. Препоръчвам!
Деница Радкова
Деница Радкова
07/10/2022
Изключително съм доволна от крайният резултат, бързината и качеството! Препоръчвам!!!
Liliana Danielova
Liliana Danielova
06/10/2022
Добро отношение и професионализъм!
Simeon Simeonov
Simeon Simeonov
06/10/2022

// БЕЗПЛАТНА КОНСУЛТАЦИЯ

Нуждаете се от Дигитален маркетинг?

За повече информация и контакти можете да се свържете с нас по имейл, телефон или чрез контактната форма.

Имейл

[email protected]

Телефон

+359 877 630 000

Facebook

tnb.technology

Instagram

tnb.tech

    Получете безплатна консултация

    Задължителните полета са отбелязани с *