category:
Online marketing
client:

Промо кампании Muzelo

Ангажирахме се със създаването на ефективни промо кампании за онлайн магазин Muzelo. Целта ни беше да привлечем вниманието на потребителите към определени промоционални продукти чрез иновативни маркетинг методи и визуални елементи.

Промо кампаниите включваха:

  1. Слайдър: За да представим информацията за промо продуктите на Muzelo по привлекателен начин, създадохме интерактивен слайдър, който визуално представя най-актуалните оферти и предложения. Слайдърът беше изработен в съответствие със стила на магазина и беше оптимизиран за всяко устройство.

  2. Countdown Брояч: За да създадем усещане за спешност и да насърчим потребителите към бързо действие, интегрирахме countdown брояч в началната страница. 

  3. Pop-up Прозорец: Използвайки поп-ъп прозорец, ние информирахме потребителите за допълнителни отстъпки, които могат да ползват при прилагането на специално създаден промо код.

  4. Страница с Намаления: Разработихме и страница с намаления, която съчетаваше привлекателен дизайн с лесно достъпни и разбираеми оферти за потребителите.

Резултати

Промоционалните кампании, които създадохме за Muzelo, в комбинация с рекламни кампании в социалните мрежи, доведоха до значително увеличение на трафика и конверсиите в сайта. Интегрирането на слайдъри, countdown броячи, pop-up прозорци и специални страници с намаления помогна на Muzelo да подобри своето онлайн присъствие по време на промо кампаниите и да привлече нови клиенти.

// Testimonials

What our clients say

Страхотен екип от мотивирани и отзивчиви млади хора. Винаги насреща при възникнал въпрос или проблем. Работят с безупречност и разбиране. Идейни, оригинални и изключително амбицирани.
Dimitar Georgiev
Dimitar Georgiev
15/12/2023
Доверих се екипа на T&B tehnolgy за изработката на нашият онлайн магазин. С тяхната креативност, професионалното и коректно отношение те реализираха проекта и надминаха моите очаквания. Силно ги препоръчвам!
Angelina Valeva
Angelina Valeva
14/12/2023
A creative team with very good service, professionalism and attention to detail all in one.
Цвета Ценова
Цвета Ценова
25/07/2023
За екипа на T&B tehnolgy искам да споделя,че са изключително млад,амбициозен и креативен екип.Профисионално отношение към най малкия детайл,което ги прави незаменими.Желая ви успех и нови професионални висоти!
Bogomil Enchev
Bogomil Enchev
12/07/2023
Доверих се за изработката на лого и рекламни материали за важен за мен бранд и не съжалявам. Дори нямаше нужда от последващи редакции, тъй като всичко, което исках, беше разбрано от първия път. Помогнаха ми да реализирам начина, по който исках да изглежда всичко. Много лесна, бърза и точна комуникация и изключителен професионализъм и креативност!
Maria Georgieva
Maria Georgieva
01/06/2023
Професионализъм и коректност - чудесни дизайни и безупречна работа! Силно препоръчвам!
Valentina Boyanova
Valentina Boyanova
11/10/2022
Страхотно отношение и професионализъм, работа на високо ниво. Препоръчвам!
Деница Радкова
Деница Радкова
07/10/2022
Изключително съм доволна от крайният резултат, бързината и качеството! Препоръчвам!!!
Liliana Danielova
Liliana Danielova
06/10/2022
Добро отношение и професионализъм!
Simeon Simeonov
Simeon Simeonov
06/10/2022

// Free consultation

Нуждаете се от промо кампании във Вашия уебсайт?

For more information you can contact us by email, phone, through our social networks or the contact form.

Facebook

tnb.technology

Instagram

tnb.tech

    Get a free consultation

    Required fields are marked with *

    0877 630 000