Брандинг

Описание

Sushi Club популяризира автентичния начин на хранене и приготвяне на суши и Ви пренася в далечната Япония. Те се стремят да направят специфичния вкус на автентичното суши достъпен за американските клиенти. Те използват висококачествени японски суши ножове наречени “янаги”. Рибата. която предлагат е прясно набавена, за да се поддържа качеството при приготвяне.

Sushi Club са уверени, че доставят най-добрата прясна органична риба, както и соя, джинджифил и други необходими съставки, за да пресъздадат един неповторим вкус. Цената им е малко по-висока в сравнение с другите места, защото държат на качеството и пресните продукти. Предлагат и доставка за вкъщи. 

“Където вкусът среща традицията.”
– Sushi Club

Какво предлага Sushi Club?

Sushi Club предлага на своите клиенти суши в японски стил (Маки, Сашими и Нигири). Те предпочитат вкуса на рибата пред допълнителните съставки за пълнеж. Sushi Club не предлага вулканично суши, което се среща най-често на пазара. Предлагат суши на оризова основа, което се приготвя със семпли съставки (не повече от 3 в едно суши).

Има вероятност част от техните клиенти да не са опитвали прясна риба преди или да са се сблъсквали с американизираното суши. Те искат да им предоставят едно ново изживяване, но в същото време да се погрижат за хората, които са опитвали тяхното суши и държат на качеството.

Sushi Club планира да стартира като ресторант за доставки за вкъщи, след което да си отворят физическо място, за да допълнят услугата за доставка.