category:
Digital marketing
client:

Рекламни кампании Skink

Skink – новият иновативен продукт, предназначен за подобряване на процесите на обучение за PMU (Permanent Makeup).

Стартирахме с изграждането на дигитална стратегия, фокусирайки се върху следните аспекти:

Първоначална настройка: Преди да започнем създаването на рекламните кампании свързахме и настроихме Meta Pixel и Google Analytics с цел правилно функциониране, връзка на инструментите с онлайн магазина и последващо регулярно отчитане на трафика, конверсиите и потребителското поведение на посетителите в сайта.

Харесвания на страницата: Създадохме атрактивно съдържание, което привлича вниманието на аудиторията и ги мотивира да харесват страницата на Skink. На този етап изградихме по-широка и активна общност от потенциални клиенти.

Трафик към сайта: Стратегически планирахме рекламните съобщения. С помощта на привлекателни криейтиви и текстове насочихме потребителите към уебсайта на Skink. Популяризирахме различните продукти като подчертахме техните функционалности и предимства.

Конверсии: Използвахме персонализирани стратегии за насочване към потребителите, които показаха интерес към Skink, с цел увеличаване на конверсиите. Презентирахме точни, ясни и убедителни предложения, които стимулираха потребителите да предприемат действия и да се ангажират с продуктите дълготрайно.

Резултати

Резултатите от нашите усилия са видими чрез увеличаване на активността на страницата, увеличение на трафика към уебсайта и значително повишаване на конверсиите. Нашите рекламни кампании не само предоставиха видими резултати, но и укрепиха позициите на Skink на пазара за обучение в областта на перманентния грим.

You can see photos of some of the graphic materials below.

// Testimonials

What our clients say

Страхотен екип от мотивирани и отзивчиви млади хора. Винаги насреща при възникнал въпрос или проблем. Работят с безупречност и разбиране. Идейни, оригинални и изключително амбицирани.
Dimitar Georgiev
Dimitar Georgiev
15/12/2023
Доверих се екипа на T&B tehnolgy за изработката на нашият онлайн магазин. С тяхната креативност, професионалното и коректно отношение те реализираха проекта и надминаха моите очаквания. Силно ги препоръчвам!
Angelina Valeva
Angelina Valeva
14/12/2023
A creative team with very good service, professionalism and attention to detail all in one.
Цвета Ценова
Цвета Ценова
25/07/2023
За екипа на T&B tehnolgy искам да споделя,че са изключително млад,амбициозен и креативен екип.Профисионално отношение към най малкия детайл,което ги прави незаменими.Желая ви успех и нови професионални висоти!
Bogomil Enchev
Bogomil Enchev
12/07/2023
Доверих се за изработката на лого и рекламни материали за важен за мен бранд и не съжалявам. Дори нямаше нужда от последващи редакции, тъй като всичко, което исках, беше разбрано от първия път. Помогнаха ми да реализирам начина, по който исках да изглежда всичко. Много лесна, бърза и точна комуникация и изключителен професионализъм и креативност!
Maria Georgieva
Maria Georgieva
01/06/2023
Професионализъм и коректност - чудесни дизайни и безупречна работа! Силно препоръчвам!
Valentina Boyanova
Valentina Boyanova
11/10/2022
Страхотно отношение и професионализъм, работа на високо ниво. Препоръчвам!
Деница Радкова
Деница Радкова
07/10/2022
Изключително съм доволна от крайният резултат, бързината и качеството! Препоръчвам!!!
Liliana Danielova
Liliana Danielova
06/10/2022
Добро отношение и професионализъм!
Simeon Simeonov
Simeon Simeonov
06/10/2022

// Free consultation

Need Digital marketing?

For more information you can contact us by email, phone, through our social networks or the contact form.

Facebook

tnb.technology

Instagram

tnb.tech

    Get a free consultation

    Required fields are marked with *